Posts

Showing posts from November 9, 2008

All I want

You can't ignore or hide away
Can't escape from the things that line our way
Take it, leave it, or break it
Anyway, you can't get back to yesterday

All I want, all I want to do
You better listen from now on
Stop what's going on, stop what's going wrong
You better listen from now on

Confidence, coincidence, call it a sin
It's just like people say
Tomorrow's here so open up you're eyes
Never hesitate

It makes me want to give you everything
Pick you up and take you home again
Hold you tight and think that now is then
All I want to do

All I want to do
Is make you listen from now on
Cardboard men are strong, but paper can be torn
Oh, you better listen from now on

Nokia Maps v2.0.3204 S60v3

Since nokia upgrade firmware to v 30.0.019 i cant hack it , i'm not sure how to hack the sys the root c:\sys\bin , try reinstall x-plore still cant read and explore the folder , almost everyday i think it , very confused , hmmmff maybe someday can hack it , i give this link if you have firmware below < v 30.0.019 try it

download : http://www.anonym.to/?http://www.mediafire.com/?4ru9vcxdgdx

hope nokia maps hack it again LOL , without payment and free navigation for all

regards
iqbal

rute GPS

Pagi ini , GPs di tangan ( n82 ) including garmin xt symbian mobile , nyalakan wuih ..
keyword cari kebon sirih keluar menara multimedia dll , pilih deh , on kan nih gps ,
pasang headset + volume suara 100 % , wusssssssss jalan , navigasi seperti ini cukup membantu dengan adanya voice + gambar kordinat kita berjalan , cek pulsa tidak abis kan ini pakai GPS langsung , asyiknya sampai tujuan say kasih kordinat lagi supaya nanti routing pulang lebih menantang , cari jalan tikus hehehehe

Kebangetan !!!

Waduh baru denger nih gedung katanya di flood sama orang lain , tapi kenapa tidak di block ip nya atau di tracert ip nya berapa ? , segmen berapa , lock macadress nya ,
kalau mac address bisa diganti , tetapi kalo yang di flood ini ketauan segmennya ya sebaiknya di cari kalo perlu di blok tuh satu lantai , kata si empu nih network kejadiannya dari jam 10 kmarin , gila gak !!! ah dasar nubie sukanya flood doank disuruh benerin pasti gak bisa

Gila GPS ............

Sabtu kmarin niat beli hp yang pakai gps , uhh dengan ditemani kakakku yang kebetulan kenal salah satu distributor hp nokia akhirnya beli juga nih hp , lengkap dengan gps
, bawa pulang nih hp rencana mau oprek seharian apa-apa aja yang bisa dipakai digunakan , ternyata fiturnya bagus juga , lengkap wifi nih spesifikasi detailnya

perating Frequency

* WCDMA2100 (HSDPA), EGSM900, GSM850/1800/1900 MHz (EGPRS)
* Automatic switching between bands and modes

Dimensions

* Volume: 90 cc
* Weight: 114 g
* Length (max): 112 mm
* Width (max): 50.2 mm
* Thickness (max): 17.3 mm

Memory Functions

* Up to 100MB internal dynamic memory* for messages, ringing tones, images, video clips, calendar notes, to-do list and applications
* Hot swappable microSD memory card slot

Power Management

* Battery: Nokia Battery (BP-6MT) 1050mAh
* Talk time: up to 190 min (WCDMA), up to 260 min (GSM)
* Stand-by time: up to 210 hours (WCDMA), up to 225 hours (GSM)
* Still images: up to 290 pictures (with flash)
* Video capture: up to 110 m…